madison

Igår åkte vi till till madison som är så kallade huvudstaden i wisconsin. Madison ligger 45 min från Jefferson. Först var vi och tittade på the college of madison. När vi gick in i huvudentren kändes det det mer som att gå in på ett fint hotell än ett college med de skinande golvet och den harmoniska musiken som spelades på låg volym.  Inte allt för lång från huvudbyggnaden finns alla olika programs byggnad som tillhör colleget. Det finns art college of madison och sciense college of madison tex. En elev på colleget visade oss runt bland de olika byggnanderna så när vi gick fick vi även se en del av madison. Det var väldigt lugnt och inte så mycket folk rnt skolorna eftersom det mest är elever som är i den delen av madison med alla skolor och lägenheter för eleverna. När guiden visade oss runt var det nästan som att gå med en resebyrå när han pratade om alla fritidsaktiviteter man kan göra i madison. Det märks att de gör allt för att få elever att välja deras college. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
utsikt över sjön och en park från vägen 
 
 
Efter att vi var på university of madison åkte vi till the state capital building of wisconsin och fick en guidad tur där. 
 
 
 
 
Personer som demonstrerar mot senaten walker i the state caital building
 
 
grävling är wisconsins state djur och den här var utanför the office of the governor med en gld nos som man ska stryka för att få tur
 
Efter att ha fotat här inne var vi nära på att tappa bort vår grupp
 
 
 Efter turen gick vi upp högst upp på byggnaden och tittade på utsikten över madison
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0